pablobleu

there is no short-cut to awesome

Ramadan Ya Ramadan _1434H

nurulnadzirah:

Jika terdetik di hati kita untuk melakukan sesuatu yang terlarang atau haram, maka sentuhlah dada dan ucap “inni akhafullah”.. Sesungguhnya aku takut Allah..

HOLLA AMICIS!

YAY i am back! \^^/ lol
lama dah tak bukak benda ni. well, budak sbp lah katakan. mana ada masa nak bukak wifi kat dorm. last-last kena buang asrama hoo mntak dijauhkan.  memandangkan minggu ni cuti dptlah aku layan movie korea. ceh! okay bye. rehat sebentar bersama bueno

ADIOS :*

matluthfi

he is my favourite vlogger.

click subscribe! 
wajib tengok 

if you dont like something, change it. if you cant change it, change your attitude

—maya angelou

lose time is never found again.

—benjamin franklin

FAREWELL

esok, kakak aku dah nak balik ke shah alam. okay the bed is mine now muahaha :3 rasa malaslh pulak nk kemas bilik. farewell juga kpd november. esok dah 1dec. wow cepatnya masa berlalu.

time is money you know

omg cuteness. semenjak dua menjak ni, im so into this guy.

omg cuteness. semenjak dua menjak ni, im so into this guy.

LITTLE RED RIDING HOOD

cerita LITTLE RED RIDING HOOD yg movie version punya mmg hebat. sedih pun ada sampai gugur titisan kristal dr mataku cey haha. konklusi yg aku dpt dari movie ni ialah jgn la caya sangat kat orang lain even yang rapat dgn kita. 99 percent diorg still ada rahsia yg kita sendiri tak tahu. besides trust is also important between friends, family,etc.

" Live with no excuses, Love with no regrets" ♥

USAHA TANGGA KEJAYAAN

makcik aku sedang berusaha mgkhatam novel eng. Hmm bila la nak habis. Anyway hwaiting amit!